Cum descarcam o imagine ISO cu Windows 10?

Am intalnit mereu intrebarea, de unde descarc o imagine .iso cu Windows 10? Multi au cautat pe diverse track-ere, ceea ce ilegal si e foarte periculos. Nu stim ce modificari au fosta duse acelor imagini iso, deci nu stim cu ce surpize vin.

O solutie este de a descarca imagini windows chiar din site-ul Microsft, care ne ofera un instrument de descarcare foarte bun. Simplu si usor de inteles, in limba materna. Primul pas este sa scriem „descarcare win 10” pe google si ne va da rezultat.


Dand click chiar pe primul rezultat, ne duce exact pe site-ul Microsoft, unde deruland un pic mai jos gasim butonul de descarcare a intrumentului.



Dupa descarcare vom avea iconita instrumetului de descarcare windows 10 pe ecran, daca ati salvat descarcarea pe Desktop. Tot ce trebuie facut este sa deschidem programul si sa urmam, simplu, pasii urmatori.

Dam scroll la termeni si conditii si le acceptam.





In continuare aevm de ales optiunea de a instala direct, upgradand de la Windows 7 sau8. Se recomanda aceasta optiune celor ce au windows 7 sau 8 cu licenta. ulterior, dupa instalarea win 10 direct, windows-ul 10 va fi licentiat, isi va pastra licenta de la windows-ul anterior.
Eu va voi explica pasii spre a descarca o imagine ISO al WIndows 10 pentru aa face un stick boot-abil mai tarziu. Deci la urmatorul pas alegem „Creati un suport fizic de instalare”. In pasii urmatori este vorba de a alege daca vrem sa facem un stick boot-abil chiar acum, cand Windows-ul se descarca sau sa salvam imaginea ISO in PC.




Urmeaza sa deselectam „Utilizati setarile recomandate pentru acest PC” si sa alegem ce arhitectura dorim. Adica avem de ales intre Windows 10 pe 32 de biti si pe 64 de biti. Sau...daca dorim sa e descarcam pe amandoua in PC, alegem „Ambele”.


In continuare, daca doriti sa faceti un stick boot-abil imediat, in acel timp, alegem prima optiune. Daca dorim sa salvam in PC pentru a face mai tarziu un stick bootabil, alegem a doua optiune.
Cum se face un stick boot-abil cu Windows am scris aici .


Nu mai ramane de facut decat sa dam click pe urmatorul, sa alegem unde vrem sa salvam imagiena ISO cu Windows 10 si va porni descarcarea.
Vreau sa va atrag atentia ca aceste imagini ISO vin curate, neupdatate, fara licenta.
Mult succes.







Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum decodam un telefon fara Android?

Cum facem un stick boot-abil?